Euro herpakt zich richting 1,32 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een betere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3178 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,94%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olieprijs krabbelt recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, of bijna ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 110 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro herpakt zich richting 1,32 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een betere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3178 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,94%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olieprijs krabbelt recht Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1390 dollar betaald, of bijna ruim 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 110 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.