De Euro Stoxx 50 bevindt zich op een nieuwe piek voor de afgelopen 18 maanden en niets laat een verdere stijging van de beurskoersen in de weg te staan.

De recente koersstijging mocht onder andere op rekening van meevallende macro-economische cijfers in de VS geschreven worden.

Europees Commissaris Olli Rehn liet vanmorgen doorschemeren dat Spanje misschien wat de begroting betreft wat meer ademruimte krijgt wanneer de economie van het land blijft krimpen. De Spanjaarden dreigen in een steeds dieper dal te belanden.

De Euro Stoxx 50 bevindt zich op een nieuwe piek voor de afgelopen 18 maanden en niets laat een verdere stijging van de beurskoersen in de weg te staan. De recente koersstijging mocht onder andere op rekening van meevallende macro-economische cijfers in de VS geschreven worden. Europees Commissaris Olli Rehn liet vanmorgen doorschemeren dat Spanje misschien wat de begroting betreft wat meer ademruimte krijgt wanneer de economie van het land blijft krimpen. De Spanjaarden dreigen in een steeds dieper dal te belanden.