De nettowinst van het derde kwartaal, op basis van GAAP, kwam uit op 2,2 miljard dollar, een stijging van ruim 62 procent ten opzichte van de nettowinst in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2009.

De winst per aandeel op basis van GAAP bedroeg in het derde kwartaal van dit fiscale jaar 0,37 dollar. Dat is een stijging van 61 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Op basis van non-GAAP kwam de nettowinst uit op 2,5 miljard dollar. Dat is ruim 41 procent hoger dan de winst in hetzelfde kwartaal een jaar eerder (1,8 miljard dollar). De nettowinst per aandeel op basis van non-GAAP bedroeg 0,42 dollar per aandeel.

Een jaar eerder was dat 0,30 dollar per aandeel, wat een stijging van 40 procent inhoudt.

John Chambers, Chairman en CEO van Cisco: "Onze financiële resultaten zijn uitstekend te noemen nu we bijzonder hoge omzetcijfers hebben laten zien en een recordwinst per aandeel hebben geboekt. We zijn teruggekeerd naar een situatie waarbij we een sterke gebalanceerde groei zien binnen regio's, product- en klantsegmenten die we niet hebben gezien sinds de economische uitdagingen begonnen. We winnen marktaandeel, krijgen een groter deel van het totale budget van klanten toebedeeld, hebben onze klantrelaties verder versterkt en hebben innovatie doorgevoerd in praktisch iedere productcategorie. Het is duidelijk dat ons plan om de economisch mindere tijden aan te pakken, zijn vruchten heeft afgeworpen. Als we kijken naar verschillende aspecten van onze resultaten in het afgelopen kwartaal - de omzet, de winst per aandeel, de nieuwe producten, de succesvolle acquisities en de interne start-ups -, dan is dit waarschijnlijk het meest succesvolle kwartaal in de geschiedenis van Cisco en het bewijs dat onze strategie werkt."

De nettowinst van het derde kwartaal, op basis van GAAP, kwam uit op 2,2 miljard dollar, een stijging van ruim 62 procent ten opzichte van de nettowinst in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2009. De winst per aandeel op basis van GAAP bedroeg in het derde kwartaal van dit fiscale jaar 0,37 dollar. Dat is een stijging van 61 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Op basis van non-GAAP kwam de nettowinst uit op 2,5 miljard dollar. Dat is ruim 41 procent hoger dan de winst in hetzelfde kwartaal een jaar eerder (1,8 miljard dollar). De nettowinst per aandeel op basis van non-GAAP bedroeg 0,42 dollar per aandeel. Een jaar eerder was dat 0,30 dollar per aandeel, wat een stijging van 40 procent inhoudt. John Chambers, Chairman en CEO van Cisco: "Onze financiële resultaten zijn uitstekend te noemen nu we bijzonder hoge omzetcijfers hebben laten zien en een recordwinst per aandeel hebben geboekt. We zijn teruggekeerd naar een situatie waarbij we een sterke gebalanceerde groei zien binnen regio's, product- en klantsegmenten die we niet hebben gezien sinds de economische uitdagingen begonnen. We winnen marktaandeel, krijgen een groter deel van het totale budget van klanten toebedeeld, hebben onze klantrelaties verder versterkt en hebben innovatie doorgevoerd in praktisch iedere productcategorie. Het is duidelijk dat ons plan om de economisch mindere tijden aan te pakken, zijn vruchten heeft afgeworpen. Als we kijken naar verschillende aspecten van onze resultaten in het afgelopen kwartaal - de omzet, de winst per aandeel, de nieuwe producten, de succesvolle acquisities en de interne start-ups -, dan is dit waarschijnlijk het meest succesvolle kwartaal in de geschiedenis van Cisco en het bewijs dat onze strategie werkt."