Laszlo Birinyi (Birinyi Associates): "Ik denk dat de Standard & Poor's 500 Index op het einde van dit jaar op 1.325 kan staan, waarbij de markt vooral getrokken zal worden door grote namen als General Electric Co., Citigroup Inc. en Microsoft. Vanaf het slotniveau van gisteren is er dus een hausse-potentieel van ongeveer 13% beschikbaar, op jaarbasis kan de stijging bijna 20% bedragen.De drie vermelde aandelen kunnen alle drie met meer dan 20% stijgen."

Volgens Laszlo Birinyi bevinden we ons in het midden van een onvervalste bull market: "Het is inderdaad verbazingwekkend hoeveel weerstandsvermogen deze beurs heeft. Op 22 maart verloor de S&P 500's amper 0,60% na de aankondiging van de grootste hervorming die de Amerikaanse gezondheidssector ooit heeft beleefd. De affaire Griekenland heeft de beleggers nooit van hun stuk kunnen brengen. Ik denk dat deze beurs inflatie, lagere winstverwachtingen voor de bedrijfswereld, een economische groeivertraging enzovoort moeiteloos het hoofd zal kunnen bieden. Elke inzinking biedt nieuwe koopkansen."

Laszlo Birinyi (Birinyi Associates): "Ik denk dat de Standard & Poor's 500 Index op het einde van dit jaar op 1.325 kan staan, waarbij de markt vooral getrokken zal worden door grote namen als General Electric Co., Citigroup Inc. en Microsoft. Vanaf het slotniveau van gisteren is er dus een hausse-potentieel van ongeveer 13% beschikbaar, op jaarbasis kan de stijging bijna 20% bedragen.De drie vermelde aandelen kunnen alle drie met meer dan 20% stijgen." Volgens Laszlo Birinyi bevinden we ons in het midden van een onvervalste bull market: "Het is inderdaad verbazingwekkend hoeveel weerstandsvermogen deze beurs heeft. Op 22 maart verloor de S&P 500's amper 0,60% na de aankondiging van de grootste hervorming die de Amerikaanse gezondheidssector ooit heeft beleefd. De affaire Griekenland heeft de beleggers nooit van hun stuk kunnen brengen. Ik denk dat deze beurs inflatie, lagere winstverwachtingen voor de bedrijfswereld, een economische groeivertraging enzovoort moeiteloos het hoofd zal kunnen bieden. Elke inzinking biedt nieuwe koopkansen."