Met dit bedrijf meegerekend zijn er tot dusver vier IPO's op Wall Street afgehandeld. Daarmee lag de activiteit wat betreft beursintroducties op een historisch dieptepunt, wat vooral te maken met een gebrek aan belangstelling van de kant van de beleggers.

Kathleen Shelton Smith, voorzitter van Renaissance Capital, hoopt als provider van IPO research dat de markt opnieuw aan het openbloeien is.

Gisteren maakte overigens Bridgepoint Education zijn debuut op de beurs. Twee van de vier IPO's tot dusver in 2009 gebeurden dus deze week.

Met dit bedrijf meegerekend zijn er tot dusver vier IPO's op Wall Street afgehandeld. Daarmee lag de activiteit wat betreft beursintroducties op een historisch dieptepunt, wat vooral te maken met een gebrek aan belangstelling van de kant van de beleggers. Kathleen Shelton Smith, voorzitter van Renaissance Capital, hoopt als provider van IPO research dat de markt opnieuw aan het openbloeien is. Gisteren maakte overigens Bridgepoint Education zijn debuut op de beurs. Twee van de vier IPO's tot dusver in 2009 gebeurden dus deze week.