Alles heeft te maken met de veroudering van de bevolking. Meer ouderen aan het werk wil zeggen dat een toekomstig tekort aan arbeidskrachten kan worden opgevangen. Tegen 2030 zullen er per niet-actieve Amerikaan maar 3 actieven zijn, ten opzichte van 4,50 in 2010.

Volgens Johnson is het absoluut noodzakelijk dat de mensen langer blijven werken om de economie te laten groeien. Uit een onderzoek uitgevoerd over het grondgebied van de Verenigde Staten bleek 72% van 430 430 human resource professionals vaststelden dat het verdwijnen van oudere werkgevers bedrijven met problemen opzadelden.

Alles heeft te maken met de veroudering van de bevolking. Meer ouderen aan het werk wil zeggen dat een toekomstig tekort aan arbeidskrachten kan worden opgevangen. Tegen 2030 zullen er per niet-actieve Amerikaan maar 3 actieven zijn, ten opzichte van 4,50 in 2010. Volgens Johnson is het absoluut noodzakelijk dat de mensen langer blijven werken om de economie te laten groeien. Uit een onderzoek uitgevoerd over het grondgebied van de Verenigde Staten bleek 72% van 430 430 human resource professionals vaststelden dat het verdwijnen van oudere werkgevers bedrijven met problemen opzadelden.