Een uitbraak boven dit laatste niveau is noodzakelijk om de langere termijn uptrend voort te kunnen zetten richting de volgende barrière rond 417 punten.

Op dit moment ligt de stijgende trendlijn onder druk en indien deze sneuvelt, zal de lange termijn visie naar neutraal draaien.

Onder de 343,20 draait het beeld naar negatief. Voor een positieve visie is het volgens ABN Amro dus nodig dat positieve trend intact blijft en dienen de highs op 374 te worden uitgenomen om de opwaartse trend te continueren.

Een uitbraak boven dit laatste niveau is noodzakelijk om de langere termijn uptrend voort te kunnen zetten richting de volgende barrière rond 417 punten. Op dit moment ligt de stijgende trendlijn onder druk en indien deze sneuvelt, zal de lange termijn visie naar neutraal draaien. Onder de 343,20 draait het beeld naar negatief. Voor een positieve visie is het volgens ABN Amro dus nodig dat positieve trend intact blijft en dienen de highs op 374 te worden uitgenomen om de opwaartse trend te continueren.