Landen die zwaar bespaarden hebben zichzelf veel leed berokkend, zo meent Krugman. Hij maakte de vergelijking met iemand die zichzelf met een baseball knuppelt. Maar het goede nieuws is volgens deze vooraanstaande econoom dat de periode van de besparingen achter de rug is.

Krugman, een gekend aanhanger van Keynes, is daar zeer tevreden over, hij gelooft dat we economisch een betere toekomst tegemoet mogen zien. De meeste regeringsleiders hebben inmiddels gezien dat besparen geen zoden aan de dijk brengt, er zal nu een andere politiek gevoerd worden.

Landen die zwaar bespaarden hebben zichzelf veel leed berokkend, zo meent Krugman. Hij maakte de vergelijking met iemand die zichzelf met een baseball knuppelt. Maar het goede nieuws is volgens deze vooraanstaande econoom dat de periode van de besparingen achter de rug is. Krugman, een gekend aanhanger van Keynes, is daar zeer tevreden over, hij gelooft dat we economisch een betere toekomst tegemoet mogen zien. De meeste regeringsleiders hebben inmiddels gezien dat besparen geen zoden aan de dijk brengt, er zal nu een andere politiek gevoerd worden.