De analisten van Leleux merken op dat deze tracker zich sinds het voorjaar van 2011 in een neerwaartse trend bevindt. De visie van de beursvennootschap is onveranderd: ze neemt een afwachtende houding aan.

Een belangrijke steun ligt op 27,57 $. Pas bij een stijging door 31,27 $ klaart het technisch beeld op."

Goud op correcties koopwaardig

DB Precious Metals Fund volgt anderzijds de prijsontwikkeling van goud (gewicht van 80%) en zilver (een gewicht van 20%). De grafiek is daardoor een perfecte afspiegeling van de goudprijsontwikkeling. Bij deze tracker (die de vooral de goudprijs volgt) valt het belang van de stijgende trendlijn op.

Nadat deze lijn de afgelopen jaren sterke steun gaf aan de stijgende trend is de lijn, na de neerwaartse doorbraak van december 2011, nu een belangrijke weerstand geworden.

De koers probeerde de afgelopen weken boven deze weerstand uit te breken maar deze pogingen zijn tot op heden zonder succes geweest.

Niettemin houdt het analistenteam van Leleux de laatste bodem op 52,56 $ in de gaten: zolang de koers boven dit niveau blijft, kopen we op koerszwakte en zien ze de koers de komende weken en maanden tot 70 $ stijgen.

Dit vertaalt zich in een goudprijs van 2.000 $ en hoger. Een houden advies voor wie al ingestapt is en een kopen op koerszwakte advies voor geïnteresseerde beleggers.

De analisten van Leleux merken op dat deze tracker zich sinds het voorjaar van 2011 in een neerwaartse trend bevindt. De visie van de beursvennootschap is onveranderd: ze neemt een afwachtende houding aan. Een belangrijke steun ligt op 27,57 $. Pas bij een stijging door 31,27 $ klaart het technisch beeld op."Goud op correcties koopwaardig DB Precious Metals Fund volgt anderzijds de prijsontwikkeling van goud (gewicht van 80%) en zilver (een gewicht van 20%). De grafiek is daardoor een perfecte afspiegeling van de goudprijsontwikkeling. Bij deze tracker (die de vooral de goudprijs volgt) valt het belang van de stijgende trendlijn op. Nadat deze lijn de afgelopen jaren sterke steun gaf aan de stijgende trend is de lijn, na de neerwaartse doorbraak van december 2011, nu een belangrijke weerstand geworden. De koers probeerde de afgelopen weken boven deze weerstand uit te breken maar deze pogingen zijn tot op heden zonder succes geweest. Niettemin houdt het analistenteam van Leleux de laatste bodem op 52,56 $ in de gaten: zolang de koers boven dit niveau blijft, kopen we op koerszwakte en zien ze de koers de komende weken en maanden tot 70 $ stijgen. Dit vertaalt zich in een goudprijs van 2.000 $ en hoger. Een houden advies voor wie al ingestapt is en een kopen op koerszwakte advies voor geïnteresseerde beleggers.