De auteur van "Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets" legt uit dat de financiële sector in de afgelopen 30 jaar een goede sector was om in te werken, maar in de toekomst zal dat niet langer meer het geval zijn. Ook in de toekomst zal een baan op Wall Street veel van zijn aantrekkingskracht verliezen.

In de toekomst zullen diegenen die reële goederen produceren aan prestige winnen. Economist Robert Shiller zit ongeveer op dezelfde golflengte als Rogers, hij is van mening dat wie werkelijk iets wil doen voor de maatschappij beter de financiële sector links laat liggen.

De auteur van "Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets" legt uit dat de financiële sector in de afgelopen 30 jaar een goede sector was om in te werken, maar in de toekomst zal dat niet langer meer het geval zijn. Ook in de toekomst zal een baan op Wall Street veel van zijn aantrekkingskracht verliezen. In de toekomst zullen diegenen die reële goederen produceren aan prestige winnen. Economist Robert Shiller zit ongeveer op dezelfde golflengte als Rogers, hij is van mening dat wie werkelijk iets wil doen voor de maatschappij beter de financiële sector links laat liggen.