Tyler Durden van Zero Hedge schetst geen positief beeld van onze samenleving, waarbij hij op de eerste plaats natuurlijk naar de Verenigde Staten kijkt. De lamme helpt daar de blinde voort, de Amerikaanse centrale bank weet van geen kanten meer hoe ze de overheid op het juiste spoor moeten zetten.

De Amerikanen zelf hebben niets in de gaten, ze hebben compleet niet door dat ze aan de vooravond van een economische instorting staat. Niemand denkt nog op lange termijn, weinig mensen durven nog verder te kijken dan de neus lang is. Een dergelijke situatie kan alleen maar mislopen.

Tyler Durden van Zero Hedge schetst geen positief beeld van onze samenleving, waarbij hij op de eerste plaats natuurlijk naar de Verenigde Staten kijkt. De lamme helpt daar de blinde voort, de Amerikaanse centrale bank weet van geen kanten meer hoe ze de overheid op het juiste spoor moeten zetten. De Amerikanen zelf hebben niets in de gaten, ze hebben compleet niet door dat ze aan de vooravond van een economische instorting staat. Niemand denkt nog op lange termijn, weinig mensen durven nog verder te kijken dan de neus lang is. Een dergelijke situatie kan alleen maar mislopen.