Tel daarbij valutaverschillen +2,4% en 0,5% uit overnames bij op en de omzet stijgt met 8,3%. Voor Europa wordt een relatief stagnerende omzet verwacht door een volumedaling tegenover een lichte prijsverhoging.

Voor de Verenigde Staten is er sprake van een verdere omzetgroei en voor de opkomende landen blijft de omzetgroei relatief hoog rond de 10%.

In de groepen geeft voeding een volumedaling te zien en persoonlijke verzorging een sterk doorzettende groei. Omzet- en winstverdeling van Unilever geven de internationale kracht van een van de wereldwijd leidende bedrijven in de consumentensector aan.

Theodoor Gilissen Bankiers taxeert een daling van de winst per aandeel van 4% naar Eur 0.32. Later in het jaar herstelt de winst en verwachten de analisten van de bank voor heel 2013 een wpa van Eur 1,82.

Tel daarbij valutaverschillen +2,4% en 0,5% uit overnames bij op en de omzet stijgt met 8,3%. Voor Europa wordt een relatief stagnerende omzet verwacht door een volumedaling tegenover een lichte prijsverhoging. Voor de Verenigde Staten is er sprake van een verdere omzetgroei en voor de opkomende landen blijft de omzetgroei relatief hoog rond de 10%. In de groepen geeft voeding een volumedaling te zien en persoonlijke verzorging een sterk doorzettende groei. Omzet- en winstverdeling van Unilever geven de internationale kracht van een van de wereldwijd leidende bedrijven in de consumentensector aan. Theodoor Gilissen Bankiers taxeert een daling van de winst per aandeel van 4% naar Eur 0.32. Later in het jaar herstelt de winst en verwachten de analisten van de bank voor heel 2013 een wpa van Eur 1,82.