Vanmiddag maakte Pfzier de resultaten over het eerste kwartaal bekend, het farmabedrijf zag de nettowinst met 15% dalen. De winstdaling was hoofdzakelijk het gevolg van een daling van de inkomsten in de twee grootste divisies van het bedrijf. Over het bod op AstraZeneca werd geen nieuwe informatie vrijgegeven.

De nettowinst bedroeg 2,33 miljard dollar of 36 dollarcent per aandeel, ten opzichte van 2,75 miljard dollar of 38 dollarcent over dezelfde periode een jaar eerder. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren bedroeg de winst per aandeel 58 dollarcent, waar maar op 55 dollarcent was gerekend.

Vanmiddag maakte Pfzier de resultaten over het eerste kwartaal bekend, het farmabedrijf zag de nettowinst met 15% dalen. De winstdaling was hoofdzakelijk het gevolg van een daling van de inkomsten in de twee grootste divisies van het bedrijf. Over het bod op AstraZeneca werd geen nieuwe informatie vrijgegeven. De nettowinst bedroeg 2,33 miljard dollar of 36 dollarcent per aandeel, ten opzichte van 2,75 miljard dollar of 38 dollarcent over dezelfde periode een jaar eerder. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren bedroeg de winst per aandeel 58 dollarcent, waar maar op 55 dollarcent was gerekend.