Steeds meer analisten waarschuwen voor een grote correctie op Wall Street, maar die is tot dusver altijd uitgebleven. Vandaag heeft ook Dennis Gartman, de uitgever van The Gartman Newsletter, zijn stem verheven met het oog op een komst zijnde correctie.

Gartman maakt zich zorgen om de toegenomen afwijking tussen de Dow Jones, de Nasdaq en de Russell 2000 Index. De situatie doet hem denken aan het begin van de jaren 70. Toen dook er ook zo'n afwijking op en die bleek uiteindelijk de voorbode van een forse correctie.

Steeds meer analisten waarschuwen voor een grote correctie op Wall Street, maar die is tot dusver altijd uitgebleven. Vandaag heeft ook Dennis Gartman, de uitgever van The Gartman Newsletter, zijn stem verheven met het oog op een komst zijnde correctie. Gartman maakt zich zorgen om de toegenomen afwijking tussen de Dow Jones, de Nasdaq en de Russell 2000 Index. De situatie doet hem denken aan het begin van de jaren 70. Toen dook er ook zo'n afwijking op en die bleek uiteindelijk de voorbode van een forse correctie.