Er is op de eerste plaats het probleem van de shutdown, waar ogenschijnlijk nog geen enkele vooruitgang is geboekt. Toch geloven de economen niet in een bad-case-scenario, gezien het feit dat de beurskoersen op geen enkel moment zwaar onderuit zijn gegaan.

Ook het schuldenplafond is geen item waar de financiële markten voorlopig wakker van liggen. Blijkbaar is iedereen er van overtuigd dat er voor alle problemen op het laatste moment wel een oplossing zal gevonden worden. Of dat inderdaad zo is, zal nog moeten blijken.

Er is op de eerste plaats het probleem van de shutdown, waar ogenschijnlijk nog geen enkele vooruitgang is geboekt. Toch geloven de economen niet in een bad-case-scenario, gezien het feit dat de beurskoersen op geen enkel moment zwaar onderuit zijn gegaan. Ook het schuldenplafond is geen item waar de financiële markten voorlopig wakker van liggen. Blijkbaar is iedereen er van overtuigd dat er voor alle problemen op het laatste moment wel een oplossing zal gevonden worden. Of dat inderdaad zo is, zal nog moeten blijken.