De verliezen voor de belangrijkste indices lopen tot ongeveer een half procent.

Op de obligatiemarkt valt het koersherstel op, het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is opnieuw wat teruggevallen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten is vrijdag traditioneel een vrij rustige dag, maar gisterenavond na het slot van de beurs werden nog enkele belangrijke cijfers bekendgemaakt.

De gisterenavond bekendgemaakte cijfers van Starbucks vielen in ieder geval mee, de koers noteert in ieder geval zowat 7,50% in de plus. De cijfers over het derde kwartaal kwartaal kwamen inderdaad boven de verwachtingen uit, zodat de beleggers enthousiast reageerden.

De verliezen voor de belangrijkste indices lopen tot ongeveer een half procent. Op de obligatiemarkt valt het koersherstel op, het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is opnieuw wat teruggevallen. Op het vlak van bedrijfsresultaten is vrijdag traditioneel een vrij rustige dag, maar gisterenavond na het slot van de beurs werden nog enkele belangrijke cijfers bekendgemaakt. De gisterenavond bekendgemaakte cijfers van Starbucks vielen in ieder geval mee, de koers noteert in ieder geval zowat 7,50% in de plus. De cijfers over het derde kwartaal kwartaal kwamen inderdaad boven de verwachtingen uit, zodat de beleggers enthousiast reageerden.