Eli Lilly kondigde een nieuwe reorganisatie aan. Over een periode van vijf jaar moeten bij het bedrijf enkele duizenden jobs verdwijnen, dit om de kosten opnieuw te drukken.

Het farmabedrijf wordt ingedeeld in vijf divisies. Het is bovendien de bedoeling om aan een sneller tempo nieuwe geneesmiddelen op de markt te gaan brengen, dit door het versterken van het R&D team.

In 2011 zou het concern nog 35000 medewerkers moeten tellen, waar dat er nu nog 40500 zijn. Lilly wil gewapend zijn wanneer in 2011 een aantal belangrijke patenten op medicijnen waaronder dat op antipsychoticum Zyprexa verloren gaan.

Eli Lilly kondigde een nieuwe reorganisatie aan. Over een periode van vijf jaar moeten bij het bedrijf enkele duizenden jobs verdwijnen, dit om de kosten opnieuw te drukken. Het farmabedrijf wordt ingedeeld in vijf divisies. Het is bovendien de bedoeling om aan een sneller tempo nieuwe geneesmiddelen op de markt te gaan brengen, dit door het versterken van het R&D team. In 2011 zou het concern nog 35000 medewerkers moeten tellen, waar dat er nu nog 40500 zijn. Lilly wil gewapend zijn wanneer in 2011 een aantal belangrijke patenten op medicijnen waaronder dat op antipsychoticum Zyprexa verloren gaan.