Op Wall Street is het winteruur nog niet ingevoerd, zodat de beurs in New York al om 21 uur sluit. Maar van de Amerikaanse centrale bank worden geen spectaculaire verklaringen verwacht, het lijkt onwaarschijnlijk dat er al een taperingsdatum zal worden bekendgemaakt.

Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is grotendeels achter de rug, de meeste grote namen hebben de kwartaalcijfers bekendgemaakt. In de komende dagen zal het sentiment dus hoofdzakelijk worden bepaald door de macro-economische indicatoren.

Op Wall Street is het winteruur nog niet ingevoerd, zodat de beurs in New York al om 21 uur sluit. Maar van de Amerikaanse centrale bank worden geen spectaculaire verklaringen verwacht, het lijkt onwaarschijnlijk dat er al een taperingsdatum zal worden bekendgemaakt. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is grotendeels achter de rug, de meeste grote namen hebben de kwartaalcijfers bekendgemaakt. In de komende dagen zal het sentiment dus hoofdzakelijk worden bepaald door de macro-economische indicatoren.