De aandelenmarkten waren gisteren volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg van BNP Paribas Private Banking, erg volatiel terwijl het sentiment snel van positief naar negatief omsloeg en weer terug op de golven de van de newsflow uit de Oekraïne.

Heel wat investeerders, waarnemers en ook de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Kerry stellen zich vragen bij het naleven van de akkoorden die in Geneve zijn gemaakt door Rusland.

Er is nog maar eens een militaire oefening bij de Oekraïnse oostgrens in de maak. En als het de bedoeling van de afspraken in Geneve was om het conflict te onzenuwen, dan geven de Russen daar toch wel een bijzondere interpretatie aan.

Met andere woorden, het kat en muis spel met als inzet de mentale controle over de regio gaat verder. Poetin laat dus niet af.

De aandelenmarkten waren gisteren volgens Philippe Gijsels, hoofdstrateeg van BNP Paribas Private Banking, erg volatiel terwijl het sentiment snel van positief naar negatief omsloeg en weer terug op de golven de van de newsflow uit de Oekraïne. Heel wat investeerders, waarnemers en ook de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Kerry stellen zich vragen bij het naleven van de akkoorden die in Geneve zijn gemaakt door Rusland. Er is nog maar eens een militaire oefening bij de Oekraïnse oostgrens in de maak. En als het de bedoeling van de afspraken in Geneve was om het conflict te onzenuwen, dan geven de Russen daar toch wel een bijzondere interpretatie aan. Met andere woorden, het kat en muis spel met als inzet de mentale controle over de regio gaat verder. Poetin laat dus niet af.