Gisterenavond stelde Alcoa teleur met de kwartaalcijfers, terwijl het bedrijf zich anderzijds zeer voorzichtig opstelde met betrekking tot het lopende kwartaal en het nieuwe boekjaar. Vanmorgen waren er de berichten dat Sony op een fors verlies afstevent voor het boekjaar dat op 31 maart wordt afgesloten.

Voor de meeste Europese beurzen wordt vanmorgen een bescheiden verlies verwacht, zo zou de CAC bijvoorbeeld een half procent lager openen. De DAX zou ongeveer 15 punten verliezen, de Footsie 100 25 en de Eurostoxx 10.

Gisterenavond stelde Alcoa teleur met de kwartaalcijfers, terwijl het bedrijf zich anderzijds zeer voorzichtig opstelde met betrekking tot het lopende kwartaal en het nieuwe boekjaar. Vanmorgen waren er de berichten dat Sony op een fors verlies afstevent voor het boekjaar dat op 31 maart wordt afgesloten. Voor de meeste Europese beurzen wordt vanmorgen een bescheiden verlies verwacht, zo zou de CAC bijvoorbeeld een half procent lager openen. De DAX zou ongeveer 15 punten verliezen, de Footsie 100 25 en de Eurostoxx 10.