De betrouwbaarheid van de evolutie van de futureskoersen moet in de huidige omstandigheden niet al te hoog ingeschat worden, het beeld kan snel veranderen.

De Footsie zou in Londen een verlies van 56 tot 61 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 22 tot 26 punten en van een verlies van 23 tot 25 punten.

De verliezen voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot zelfs iets meer dan een vol procent. Vrijdag sloot de FTSEurofirst 300 3,40% lager af.

De beleggers kijken vandaag vooral uit naar wat de Europese ministers van Financiën gaan vertellen.

De betrouwbaarheid van de evolutie van de futureskoersen moet in de huidige omstandigheden niet al te hoog ingeschat worden, het beeld kan snel veranderen. De Footsie zou in Londen een verlies van 56 tot 61 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 22 tot 26 punten en van een verlies van 23 tot 25 punten. De verliezen voor de belangrijkste indices kunnen zodoende oplopen tot zelfs iets meer dan een vol procent. Vrijdag sloot de FTSEurofirst 300 3,40% lager af. De beleggers kijken vandaag vooral uit naar wat de Europese ministers van Financiën gaan vertellen.