De Footsie zou in Londen een verlies van 13 tot 19 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van verliezen van respectievelijk 16 tot 21 punten en van 24 tot 29 punten.

De bewegingen voor de belangrijkste indices blijven zodoende beperkt tot een range van 0,25% tot 0,75%. Uiteindelijk is van echte paniek over de nieuwe escalatie van de begrotingscrisis geen sprake, de beleggers beseffen dat Ierland kan terugvallen op het Europees reddingsfonds.

De Footsie zou in Londen een verlies van 13 tot 19 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er sprake zijn van verliezen van respectievelijk 16 tot 21 punten en van 24 tot 29 punten. De bewegingen voor de belangrijkste indices blijven zodoende beperkt tot een range van 0,25% tot 0,75%. Uiteindelijk is van echte paniek over de nieuwe escalatie van de begrotingscrisis geen sprake, de beleggers beseffen dat Ierland kan terugvallen op het Europees reddingsfonds.