De Footsie zou in Londen een verlies van 16 tot 17 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 17 punt tot 18 punten en van een verlies van 17 tot 19 punten.

Procentueel gezien zouden de verliezen dus oplopen tot ongeveer een half procent. Gisteren sloot de FTSEurofirst 300 0,80 % hoger af, waardoor de index werd afgevlagd op het hoogste niveau sinds 21 januari. Vandaag wordt er vooral uitgekeken naar het U.S. ADP Employment Report voor februari.

De Footsie zou in Londen een verlies van 16 tot 17 punten laten optekenen. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 17 punt tot 18 punten en van een verlies van 17 tot 19 punten. Procentueel gezien zouden de verliezen dus oplopen tot ongeveer een half procent. Gisteren sloot de FTSEurofirst 300 0,80 % hoger af, waardoor de index werd afgevlagd op het hoogste niveau sinds 21 januari. Vandaag wordt er vooral uitgekeken naar het U.S. ADP Employment Report voor februari.