De Footsie 100 in Londen zou ongeveer 29 tot 33 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 21 tot 26 punten en een winst van 1 punt en een winst van ongeveer 28 tot 32 punten. Ten opzichte van vrijdag is dus sprake van winsten van een half procent of zelfs iets meer.

G20, de groep van de 20 grootste industrielanden, verzekerde dat de economische stimuleringsmaatregelen voorlopig niet zullen teruggetrokken worden. Die verklaring werd op de financiële markten op opluchting onthaald.

De Footsie 100 in Londen zou ongeveer 29 tot 33 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een winst van 21 tot 26 punten en een winst van 1 punt en een winst van ongeveer 28 tot 32 punten. Ten opzichte van vrijdag is dus sprake van winsten van een half procent of zelfs iets meer. G20, de groep van de 20 grootste industrielanden, verzekerde dat de economische stimuleringsmaatregelen voorlopig niet zullen teruggetrokken worden. Die verklaring werd op de financiële markten op opluchting onthaald.