De analisten van ING hebben de winstprognoses voor EVS naar beneden aangepast. De prognose wat betreft de EBIT voor 2014 wordt met 13% verlaagd, die voor 2015 met 22%. De guidance van het management klonk een stuk voorzichtiger dan voordien.

Bovendien werd een verhoging van de investeringen aangekondigd. Het zal volgens ING tijd kosten om het vertrouwen van de beurs te herstellen, maar anderzijds blijft het koopadvies verlaagd. Anderzijds wordt wel het koersdoel verlaagd van 57 naar 46 euro. ING vestigt nog de aandacht op het dividendrendement van 6%.

De analisten van ING hebben de winstprognoses voor EVS naar beneden aangepast. De prognose wat betreft de EBIT voor 2014 wordt met 13% verlaagd, die voor 2015 met 22%. De guidance van het management klonk een stuk voorzichtiger dan voordien. Bovendien werd een verhoging van de investeringen aangekondigd. Het zal volgens ING tijd kosten om het vertrouwen van de beurs te herstellen, maar anderzijds blijft het koopadvies verlaagd. Anderzijds wordt wel het koersdoel verlaagd van 57 naar 46 euro. ING vestigt nog de aandacht op het dividendrendement van 6%.