De organisatie voorspelt onder andere een wat zwakkere maïs- en sojaopbrengst. ABN Amro van plan om de huidige schattingen voor de fair value voor de agrifondsen die de bank volgt, waaronder Deere (met een houden-advies), te handhaven.

Het weer blijft natuurlijk een van de belangrijkste factoren voor het rendement van de oogsten, maar de USDA heeft wel voorspeld dat in dit seizoen de vraag- en aanbodsituatie in Amerika wat zal verruimen.

Het bureau verwacht een iets zwakkere productie voor maïs en sojabonen, omdat er laat in het jaar is gezaaid.

Dit zorgt voor een iets hoger dan gemiddelde prijs per bushel. Maar het productieniveau vermenigvuldigd met de gemiddelde prijzen lijkt te wijzen op een dubbelcijferige afname van de opbrengst voor boeren die maïs, sojabonen en tarwe verbouwen. Deze opbrengst zorgt, historisch gezien, vaak voor nieuwe tractor- en combineaankopen.

De organisatie voorspelt onder andere een wat zwakkere maïs- en sojaopbrengst. ABN Amro van plan om de huidige schattingen voor de fair value voor de agrifondsen die de bank volgt, waaronder Deere (met een houden-advies), te handhaven. Het weer blijft natuurlijk een van de belangrijkste factoren voor het rendement van de oogsten, maar de USDA heeft wel voorspeld dat in dit seizoen de vraag- en aanbodsituatie in Amerika wat zal verruimen. Het bureau verwacht een iets zwakkere productie voor maïs en sojabonen, omdat er laat in het jaar is gezaaid. Dit zorgt voor een iets hoger dan gemiddelde prijs per bushel. Maar het productieniveau vermenigvuldigd met de gemiddelde prijzen lijkt te wijzen op een dubbelcijferige afname van de opbrengst voor boeren die maïs, sojabonen en tarwe verbouwen. Deze opbrengst zorgt, historisch gezien, vaak voor nieuwe tractor- en combineaankopen.