Het EBITDA-niveau overtrof zodoende het recordniveau van 2008. De nettowinst van de nutsgroep bedroeg €4,5 mrd, of een toename met 0,30% in vergelijking met het boekjaar 2008.

Suez keert een dividend uit van €1,47 per euro, of een stijging met 5% in vergelijking met vorig jaar. Daarmee bedraagt de gemiddelde dividendgroei over een periode van drie jaar 10%.

Topman Gerard Mestrallet was tevreden over de resultaten, gezien een scherpe daling in de gasactiviteiten wereldwijd. Deze daling was een gevolg van de economische recessie en van de evolutie van de grondstoffenprijzen.

Het EBITDA-niveau overtrof zodoende het recordniveau van 2008. De nettowinst van de nutsgroep bedroeg €4,5 mrd, of een toename met 0,30% in vergelijking met het boekjaar 2008. Suez keert een dividend uit van €1,47 per euro, of een stijging met 5% in vergelijking met vorig jaar. Daarmee bedraagt de gemiddelde dividendgroei over een periode van drie jaar 10%. Topman Gerard Mestrallet was tevreden over de resultaten, gezien een scherpe daling in de gasactiviteiten wereldwijd. Deze daling was een gevolg van de economische recessie en van de evolutie van de grondstoffenprijzen.