Topman Jeffrey Bewkes verklaarde dat 2009 het moeilijkste jaar uit de geschiedenis van het bedrijf wordt. Volgens Bewkes is de visibiliteit in de sector nog nooit zo laag geweest.

De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 38 dollarcent en een omzet van 6,80 miljard dollar.

Over het eerste kwartaal van vorig jaar verdiende het bedrijf 66 dollarcent op een omzet van 11,42 miljard dollar. Er dient echter wel rekening te worden met de verzelfstandiging van Time Warner Cable.

Topman Jeffrey Bewkes verklaarde dat 2009 het moeilijkste jaar uit de geschiedenis van het bedrijf wordt. Volgens Bewkes is de visibiliteit in de sector nog nooit zo laag geweest. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 38 dollarcent en een omzet van 6,80 miljard dollar. Over het eerste kwartaal van vorig jaar verdiende het bedrijf 66 dollarcent op een omzet van 11,42 miljard dollar. Er dient echter wel rekening te worden met de verzelfstandiging van Time Warner Cable.