De onderhandelingen met de kredietverstrekkers verlopen in een positief klimaat. Deceuninck hoopt deze eerstdaags te kunnen afronden.

De geconsolideerde omzet voor het eerste kwartaal bedroeg 102,3 miljoen euro -107,2 miljoen euro bij constante wisselkoersen- tegenover 136,6 miljoen euro een jaar eerder.

Inclusief de Verenigde Staten is er een volumedaling met 24%.
Deze daling was minder uitgesproken dan gebudgetteerd. De lange winterprik zorgde ervoor dat de omzetdaling het meest voelbaar was tijdens de eerste maanden.

Sinds maart is het orderboek in de meeste regio's opnieuw in stijgende lijn.

De onderhandelingen met de kredietverstrekkers verlopen in een positief klimaat. Deceuninck hoopt deze eerstdaags te kunnen afronden. De geconsolideerde omzet voor het eerste kwartaal bedroeg 102,3 miljoen euro -107,2 miljoen euro bij constante wisselkoersen- tegenover 136,6 miljoen euro een jaar eerder. Inclusief de Verenigde Staten is er een volumedaling met 24%. Deze daling was minder uitgesproken dan gebudgetteerd. De lange winterprik zorgde ervoor dat de omzetdaling het meest voelbaar was tijdens de eerste maanden. Sinds maart is het orderboek in de meeste regio's opnieuw in stijgende lijn.