In het eerste kwartaal van 2013 daalde de omzet van de groep met 3,80% tot 486,50 miljoen EUR. Na aanpassing van het effect van veranderende wisselkoersen (omzetting in vreemde valuta), lag de omzet van de groep 3,30% lager dan in dezelfde periode vorig jaar .

Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar boekte het segment Gelatine& Akiolis een hoge eencijferige groei. Het segment Andere activiteiten bleef nagenoeg stabiel en Tessenderlo Kerley ging lichtjes achteruit, omdat het plantseizoen in het Midwesten van de Verenigde Staten later op gang kwam.

De segmenten Kunststof leidingsystemen (PPS) en Profielen, en Minerale chemie verloren iets meer dan 10% terrein ten opzichte van 1Q12 door kleinere volumes.

In het eerste kwartaal van 2013 daalde de omzet van de groep met 3,80% tot 486,50 miljoen EUR. Na aanpassing van het effect van veranderende wisselkoersen (omzetting in vreemde valuta), lag de omzet van de groep 3,30% lager dan in dezelfde periode vorig jaar . Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar boekte het segment Gelatine& Akiolis een hoge eencijferige groei. Het segment Andere activiteiten bleef nagenoeg stabiel en Tessenderlo Kerley ging lichtjes achteruit, omdat het plantseizoen in het Midwesten van de Verenigde Staten later op gang kwam. De segmenten Kunststof leidingsystemen (PPS) en Profielen, en Minerale chemie verloren iets meer dan 10% terrein ten opzichte van 1Q12 door kleinere volumes.