Dat is echter buiten de waard gerekend, in dit geval de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros. Die denkt namelijk het ideale middel te hebben gevonden om de Russen te straffen. Deze hebben namelijk een olieprijs van ongeveer 100 dollar nodig om hun economie draaiende te houden.

Door de olieprijs te laten zakken, zou de Russische economie in nauwe schoentjes kunnen komen. Er is echter één factor die Soros over het hoofd heeft gezien en dat is het feit dat ook Saoedi-Arabië een olieprijs van ongeveer 100 dollar per vat nodig heeft. Onder dat niveau dreigt het land namelijk met sociale spanningen te worden geconfronteerd.

Dat is echter buiten de waard gerekend, in dit geval de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros. Die denkt namelijk het ideale middel te hebben gevonden om de Russen te straffen. Deze hebben namelijk een olieprijs van ongeveer 100 dollar nodig om hun economie draaiende te houden. Door de olieprijs te laten zakken, zou de Russische economie in nauwe schoentjes kunnen komen. Er is echter één factor die Soros over het hoofd heeft gezien en dat is het feit dat ook Saoedi-Arabië een olieprijs van ongeveer 100 dollar per vat nodig heeft. Onder dat niveau dreigt het land namelijk met sociale spanningen te worden geconfronteerd.