Geschoond hiervoor kwam de winst per aandeel echter lager uit dan verwacht op USD 0,95, zo stelde ABN Amro vast. Met name de prestaties van het onderdeel Health Care stelden teleur. De divisie zag de autonome groei nagenoeg stilvallen.

Ook bij het onderdeel Beauty was nauwelijks sprake van groei, maar dit was ingecalculeerd gezien het cyclische karakter van het onderdeel.

Ondanks dat boekt Procter & Gamble hiermee wat ABN Amro betreft een keurig resultaat, al geeft de verwachting voor de rest van het boekjaar een sombere toekomst weer.

Voor heel 2009 voorziet het concern 'een moeilijk milieu met een hoge mate van volatiliteit'. Daarbij mikt Procter & Gamble op een autonome omzetgroei van 2 tot 5%. Dat is beduidend lager dan de eerder geprojecteerde groeiverwachting van 4 tot 6%.

Geschoond hiervoor kwam de winst per aandeel echter lager uit dan verwacht op USD 0,95, zo stelde ABN Amro vast. Met name de prestaties van het onderdeel Health Care stelden teleur. De divisie zag de autonome groei nagenoeg stilvallen. Ook bij het onderdeel Beauty was nauwelijks sprake van groei, maar dit was ingecalculeerd gezien het cyclische karakter van het onderdeel. Ondanks dat boekt Procter & Gamble hiermee wat ABN Amro betreft een keurig resultaat, al geeft de verwachting voor de rest van het boekjaar een sombere toekomst weer. Voor heel 2009 voorziet het concern 'een moeilijk milieu met een hoge mate van volatiliteit'. Daarbij mikt Procter & Gamble op een autonome omzetgroei van 2 tot 5%. Dat is beduidend lager dan de eerder geprojecteerde groeiverwachting van 4 tot 6%.