De beleggers zouden met andere woorden geloven dat er niet langer onheil in de lucht hangt en dat de politici momenteel de situatie volledig onder controle hebben. Professor Kenneth Rogoff van de Harvard University waarschuwt echter dat dit allesbehalve het geval is.

Sinds 2010 is er voor het goud in de visie van Rogoff niets fundamenteels veranderd, hij geeft nog steeds het advies om een deel van de portefeuille in goud aan te houden. De goudprijs kan inderdaad terugvallen onder 1000 dollar, maar vanaf die lage niveaus kan hij even vrolijk opnieuw stijgen.

De beleggers zouden met andere woorden geloven dat er niet langer onheil in de lucht hangt en dat de politici momenteel de situatie volledig onder controle hebben. Professor Kenneth Rogoff van de Harvard University waarschuwt echter dat dit allesbehalve het geval is. Sinds 2010 is er voor het goud in de visie van Rogoff niets fundamenteels veranderd, hij geeft nog steeds het advies om een deel van de portefeuille in goud aan te houden. De goudprijs kan inderdaad terugvallen onder 1000 dollar, maar vanaf die lage niveaus kan hij even vrolijk opnieuw stijgen.