Euro raakt niet voorbij kaap van 1,2850 dollar

Op de valutamarkten veerde de koers van de euro opnieuw wat op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2849 dollar betaald, of bijna een kwart meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,566, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1226 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro raakt niet voorbij kaap van 1,2850 dollar Op de valutamarkten veerde de koers van de euro opnieuw wat op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2849 dollar betaald, of bijna een kwart meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,566, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1226 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 91,50 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.