James Auger, senior analist North America bij IHS Global Insight, vreest dat het wereldwijde economisch herstel gevaar loopt wanneer de griep zou uitgroeien tot een pandemie.

Zover is het natuurlijk nog niet. Auger merkt echter op dat het vertrouwen van de consumenten een deuk kan krijgen wanneer zakenreizen vanwege de ziekte moeilijker wordt.

De meeste beleggers hielden het poeder droog in afwachting van de publicatie van een aantal belangrijke macro-economische indicatoren later deze week. Met Time Warner, ExxonMobil en Procter & Gamble staan er ook nog een paar interessante bedrijfsresultaten op de agenda.

James Auger, senior analist North America bij IHS Global Insight, vreest dat het wereldwijde economisch herstel gevaar loopt wanneer de griep zou uitgroeien tot een pandemie. Zover is het natuurlijk nog niet. Auger merkt echter op dat het vertrouwen van de consumenten een deuk kan krijgen wanneer zakenreizen vanwege de ziekte moeilijker wordt. De meeste beleggers hielden het poeder droog in afwachting van de publicatie van een aantal belangrijke macro-economische indicatoren later deze week. Met Time Warner, ExxonMobil en Procter & Gamble staan er ook nog een paar interessante bedrijfsresultaten op de agenda.