Euro breekt door boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro aandringen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3159 dollar betaald, of ruim een half procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of ruim één procent onder het slotniveau van donderdag.

Goud iets lager, olie weer in de plus

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1695 dollar

betaald, of fracties van dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 87 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro breekt door boven 1,31 dollar Op de valutamarkten blijft de euro aandringen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3159 dollar betaald, of ruim een half procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,71%, of ruim één procent onder het slotniveau van donderdag. Goud iets lager, olie weer in de plus Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1695 dollar betaald, of fracties van dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd weer bijna 87 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.