Euro valt weer terug richting 1,29 dollar

Op de valutamarkten werd de euro teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2938 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of ongeveer een kwart procent minder ten opzichte van het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1744,40 dollar betaald, of 7,50 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 87,50 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt weer terug richting 1,29 dollarOp de valutamarkten werd de euro teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2938 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,637%, of ongeveer een kwart procent minder ten opzichte van het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1744,40 dollar betaald, of 7,50 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 87,50 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.