Euro krabbelt recht richting 1,295 dollar

Op de valutamarkten veerde de koers van de euro vrij fors op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2943 dollar betaald, of zowat ruim een kwart meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,50%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of één procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro krabbelt recht richting 1,295 dollarOp de valutamarkten veerde de koers van de euro vrij fors op, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2943 dollar betaald, of zowat ruim een kwart meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,50%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeldVoor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1260 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of één procent minder dan de slotkoers van maandagavond.