Euro blijft onder 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,424%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs ook in de plus

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1312 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro blijft onder 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,424%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs ook in de plus Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1312 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.