Euro opnieuw onder 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3375 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,483%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs lager, olieprijs kan geen vuist meer maken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1289 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro opnieuw onder 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3375 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,483%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs lager, olieprijs kan geen vuist meer maken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1289 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.