Euro opnieuw boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten kon de euro opnieuw verstevigen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3426 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,5050%, of 2% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1295 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro opnieuw boven 1,34 dollar Op de valutamarkten kon de euro opnieuw verstevigen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3426 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,5050%, of 2% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1295 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.