Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3423 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,469%, of bijna 1,50% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1308 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3423 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,469%, of bijna 1,50% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1308 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.