Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3611 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,565%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs trappelt eveneens ter plaatse

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3611 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,565%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs trappelt eveneens ter plaatse Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.