Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3605 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,617%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3605 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,617%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.