Euro weer boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,586%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs stabiel, olieprijs licht lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro weer boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,586%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs stabiel, olieprijs licht lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.