Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3531 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs trekt iets aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1261 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd ook duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3531 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs trekt iets aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1261 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd ook duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 104,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.