Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3594 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,438%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs bindt eveneens in

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1260 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3594 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,438%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs bindt eveneens in Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1260 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van woensdagavond.