Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3701 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,509%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw stabiel, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3701 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,509%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw stabiel, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.