Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro af en weer wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3709 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,502%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs eveneens in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) dook eveneens in het rood, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,50 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro af en weer wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3709 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,502%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs eveneens in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) dook eveneens in het rood, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,50 dollar betaald of bijna een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.