Euro valt terug onder 1,38 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,379 dollar betaald, of ruim fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs krabbelt recht, olieprijs weer iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1334 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,38 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,379 dollar betaald, of ruim fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs krabbelt recht, olieprijs weer iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1334 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.